loader
dugulasprofi.hu logo

Duguláselhárítás Érd


Magyarország fővárosa Budapest ezt minden magyar tudja és azt is, hogy a legtöbb cég / vállalkozás itt van. De mi van akkor ha mi nem a fővárosban lakunk? Ilyen esetben ha szerencsénk van akkor az adott településen pl: Érd van olyan cég amire szükségünk van pl: duguláselhárító. Abban az esetben ha nincs akkor messzebbről fog érkezni a segítség és még a benzinköltséget is felszámítják. Csupán azért mert nem egy nagyobb településen lakunk.

Cégünk Budapesti DE! nem csak Budapesten van telephelyünk. Ez azt jelenti, hogy Érd-en is van autónk és kollégák akik azonnal mennek ha el kell hárítani egy dugulást. Mivel helyben vagyunk Érd-en így nem számolunk fel semmilyen fuvarköltséget, ez ennyire egyszerű.

Érd-en a következő szolgáltatásaink vannak:

  1. Wc duguláselhárítás Érd
  2. Lefolyó duguláselhárítás Érd
  3. Zuhanytálca duguláselhárítás Érd
  4. Műszeres csőtörés bemérés Érd
  5. Kültéri duguláselhárítás Érd
  6. Mosogató duguláselhárítás Érd
  7. Padlóösszefolyó duguláselhárítás Érd
  8. Kád duguláselhárítás Érd
  9. Mosdó duguláselhárítás Érd
  10. Piszoár duguláselhárítás Érd

Érd mik a leggyakoribb problémák itt?

Átlagosan 100 munkánkból elmondható, hogy az esetek 80%-a wc dugulás. Ez logikus lehet is hiszen ez az amit nagyon gyakran használunk és nem csak háztartásokban hanem éttermekben vagy hotelekben még gyakoribb.

Érd szolgáltatás áraink? avagy mennyibe kerül egy duguláselhárítás Érd-en?

Ez egy komplex kérdés és nehéz erre annyit mondani, hogy 10.000ft + Áfa vagy 20.000 ft + Áfa. Részletesen erről a [mennyibe kerül] aloldalunkon lehet olvasni. Ami fontos! Érd-en vagy Budapesten stb.. mind1 hol dolgozunk az áraink minden településen egységesek.

Mennyi idő mire kiér a kolléga Érd-re?
Mivel Érd-en van kirendeltségünk így vagy azonnal a megkeresés után vagy rá 1-2 órára. Ez függ a munkatársaink leterheltségétől is természetesen.
06307333666 hívása

A mai napon is dolgozunk itt:
Érd!

Thursday 16:19-kor!

Duguláselhárítás áraink
Ők már csak minket hínak ha baj van!
Back to top